Korsetten har ett nattlinne för alla i Göteborg

Korsetten är det självklara valet när du ska köpa bh och badkläder.

Hos Korsetten finner du ett brett sortiment av damunderkläder och vi har ett nattlinne för alla tillfällen i Göteborg. Vi vet vad kvinnor vill ha och vi hjälper gärna till med tillpassning och råd. Hos oss ska du känna dig trygg med att du hittar det du söker.

Vi älskar färger och mönster och är inte rädda för att plocka hem kollektioner som verkligen sticker ut.

Hos oss hittar du ett nattlinne till alla tillfällen

Sortimentet

Korsetten har brett sortiment av alla typer av damunderkläder. Att du som kund ska kunna hitta något i våra välfyllda hyllor är vi helt säkra på. Vi tar in nya kollektioner hela tiden och vi älskar färg och form. Det finns en mängd olika BH, trosor, nattlinnen och morgonrockar att välja bland och i vår butik finns de flesta märken och prisklasser. Vi har även bh och badkläder för bröstoperade.

Hos oss hittar du ett nattlinne till alla tillfällen

Erfarenhet

Vi som arbetar på Korsetten har lång yrkeserfarenhet och vi kan hjälpa dig att passa ut rätt sorts BH. Det är viktigt att du får bra och bekväma underkläder så att du slipper få ont i ryggen eller få skavsår. Passform är även viktigt så att inte dina underkläder syns igenom blusar eller byxor.

Hos oss hittar du ett nattlinne till alla tillfällen

Service

Service är A och O för oss på Korsetten. Vi har många kunder som kommer långväga ifrån till oss i Göteborg. Vi har ett gott rykte om oss att alltid hjälpa våra kunder och vi är alltid glada och trevliga. Vi vet själva hur jobbigt och svårt det kan vara ibland att köpa damunderkläder och därför gör vi allt för att du som kund ska trivas hos oss.