Om oss

Korsetten är det självklara valet när du även skall köpa badkläder.

Hos oss på Korsetten finner du ett brett sortiment av damunderkläder och nattplagg för kvinnor. Vi vet vad kvinnor vill ha och hjälper till med utprovning och råd. Hos oss kan du känna dig trygg och hitta det du söker. Vi älskar färger och mönster och är inte rädda att plocka in kollektioner som sticker ut.

Kvinna som bär röd BH från PrimaDonna

Sortimentet

Korsetten har brett sortiment av alla typer av damunderkläder. Att du som kund ska kunna hitta något i våra välfyllda hyllor är vi helt säkra på. Vi tar in nya kollektioner hela tiden och vi älskar färg och form. Det finns en mängd olika BH, trosor, nattlinnen och morgonrockar att välja bland och i vår butik finns de flesta märken och prisklasser. Vi har även BH och badkläder för bröstopererade.

Kvinna som bär vit BH från PrimaDonna

Erfarenhet

Vi som arbetar på Korsetten har lång yrkeserfarenhet och vi kan hjälpa dig att passa ut rätt sorts BH. Det är viktigt att du får bra och bekväma underkläder så att du slipper få ont i ryggen eller få skavsår. Passform är även viktigt så att inte dina underkläder syns igenom blusar eller byxor.

Kvinna som bär svart spets-BH från PrimaDonna

Service

Service är A och O för oss på Korsetten. Vi har många kunder som kommer långväga ifrån till oss i Göteborg. Vi har ett gott rykte om oss att alltid hjälpa våra kunder och vi är alltid glada och trevliga. Vi vet själva hur jobbigt och svårt det kan vara ibland att köpa damunderkläder och därför gör vi allt för att du som kund ska trivas hos oss.