Vårt breda sortiment av damunderkläder

Underkläder

Alla våra kunder har olika önskemål om underkläder och därför har vi fyllt butiken med ett stort urval. Oavsett om det är spetstrosor eller nattlinnen du söker hittar du det hos oss. Vi har underkläder i alla material, färger och former. Vi arbetar med 99 olika storlekar på BH (A-M-kupa, 60-110). Underkläder skall vara bekväma och vi har storlekar för alla. Vi provar ut din storlek och ger dig hjälp och råd. Hos oss kan du känna dig trygg och vi hjälper dig tillrätta.

Om oss

Vi som arbetar på Korsetten har alla lång erfarenhet av damunderkläder. Att kunna hjälpa dig som kund med att prova ut rätt modell och storlek av BH tycker vi är viktigt.
För att veta hur modellerna känns provar vi alltid nya modeller och material och vi håller oss hela tiden uppdaterade med vad som händer i vår bransch.

Vi har de perfekta brudunderkläderna för den stora dagen som passar att bära under brudklänningen.

Våra underklädesmärken

Korsetten har i sitt sortiment de flesta märken som finns på marknaden. För oss är det viktigt att du som kund skall ha mycket att välja bland. Vi tar endast in märken med god kvalite och priserna kan variera en hel del, allt för att ge dig som kund valfrihet.

Vi har märken som till exempel Chantelle, Marie Jo, Primadonna, Freya, Fantasie, Calida, Calvin Klein, Simone Perele, Abecita, Scampi, Gottex, Seafolly, Wonderbra och Sunflair.